Bine ai venit în „camera de joacă”!

Aici vei putea să te joci, vei putea să urmărești desene animate cu Daisy și Donald Duck sau —dacă ai o imprimantă— vei putea să colorezi după ce vei printa fișierele pe care ți le-am pus la dispoziție.

Dacă nu puteți vedea jocurile de mai jos, instalați Flash Player sau accesați pagina aceasta în alt browser.

Hai să ne distrăm!...

Joacă-te

X si O

cu baby Daisy si baby Donald

X și 0 (engleză tic-tac-toe) este un joc pentru doi jucători, "X" respectiv "0", care marchează pe rând câte o căsuță dintr-un tabel cu 3 linii și 3 coloane. Jucătorul care reușește primul să marcheze 3 căsuțe alăturate —pe orizontală, verticală sau diagonală— caștigă jocul.
Poți să joci singur(ă) împotriva lui Daisy (selectând „vs DAISY”), sau împotriva cuiva care vrea să se joace cu tine (selectând „2 PLAYERS”).

Joacă-te X și 0!...
Joacă-te

Tenis de masa

cu Donald si Mickey

Mouse-ul tău controlează paleta lui Donald. Tot ce trebuie să faci este să miști mouse-ul spre stânga și spre dreapta pentru a lovi mingea trimisă de Mickey. Primul care ajunge la 21 va câștiga. Fie ca cel mai bun să învingă!...

Joacă-te tenis de masă!...


Îți plac desenele animate?

Am ales pentru tine un film cu personaje pe care le vei îndrăgi cu siguranță. Noi ne-am distrat copios urmărindu-i. Vizionare plăcută și ție!

Hai să colorăm, acum!...

Dacă ai o imprimantă acasă, roagă-i pe părinți să printeze oricare dintre aceste pagini și arată-le cât ești de priceput la colorat! Dacă nu ai imprimantă, nu-i nimic! Cere-i doamnei educatoare și-ți va pregăti ea câteva pagini pe care le vei putea colora la grădiniță sau acasă. E suficient să faceți click pe oricare dintre desenele de mai jos, iar documentul ".pdf" corespunzător fiecărei imagini se va deschide într-o fereastră nouă din care se poate printa cu comanda "Ctrl+P".

Dacă nu puteți vedea documentele, trebuie să instalați Adobe Reader sau suplimentele de browser.